evelineverwimp.reismee.nl

Indrukwekkende aankomst Lwengo

Hallo allemaal,

Vanavond heb ik Eveline weer aan de lijn gehad. Na mooie dagen aan een prachtig meer en een geweldige safari (jaja, zebra's gezien en nijlpaarden) zijn ze vanmiddag aangekomen bij project Lwengo. Ze slapen daar in hun tentje in de basisschool! (in ieder geval droog). De aankomst was heel bijzonder. Ze werden ontvangen door heel veel kinderen die Engelse liedjes zongen 'We're happy that youre here', Eveline vertelde dat ze dat heel indrukwekkend vond en dat ze ervan moest huilen....zo mooi.... Er waren meer worldmappers die moesten huilen omdat het zo bijzonder was. De kinderen waren ook heel erg blij dat ze er waren. Ze vindt het sowieso heel opvallend dat de kinderen en volwassenen zo blij en vrolijk zijn.
Bij project Lwengo is geen elektriciteit en stromend water. Dus is het lastig om iets op dit bloog te zetten. Haar flipcamera heeft ze meegegeven aan een Be-more medewerker om op te laden, zodat ze morgen weer kan filmen. De groep is in 5 groepjes verdeeld. Er zijn 5 medewerkers van Be- More, die een groepje begeleiden. Het groepje van Eveline gaat morgen op huisbezoek bij Ugandeese gezinnen.

Zo, zijn jullie toch weer een beetje op de hoogte.

Veel groeten,

Esther

Reacties

Reacties

Esther

Lieve Eveline,
Ik ben blij dat ik je stem weer even gehoord heb vanavond. Je zei dat je thuis wel mist, maar ons niet zo erg, omdat je veel te veel indrukken te verwerken hebt daar. Dat snap ik heel goed. Hier is een leeg plekje.... maar wij horen daar niet!
Bijzondere verhalen vertel je! Geniet van alle indrukken en probeer ze voor ons vast te leggen!
Nu tel ik de dagen...nog maar 6.... kus mama

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!